:thumbsup: WARUNKI BYCIA W BS ( BRACTWO SPAMU) :thumbsup:
Każdy po banie/utworzeniu i używaniu nowego konta/zmianie nicku ma do mnie napisać PW z zamieszczonym tam starym nickiem !! każdego zbanowanego lub coś nie pasującego do nicku usunę z listy!! nie ważne której...
:grumble: 1. Szacunek wobec drugiego spamera i użytkownika forum ( spamer to ne zwykły użytkownik ). :grumble:
:grumble: 2. Pisownia!! Podczas pisania swoich postów kładź szczególny nacisk na ortografię, styl, język oraz zrozumiałość Twoich postów. :grumble:
:grumble: 3. Nie dyskryminuj!! Jeżeli ktoś ma inne zdanie niż Ty to nie znaczy to, że ta druga osoba jest warta jedynie pogardy z Twojej strony. :grumble:
:grumble: 4. Znajomość działu SPAM oraz jego stałych bywalców . :grumble:
:grumble: 5. Bądź lubiany przez innych, miej własne FC ( nie założone przez Ciebie i nie napisane z przymusu ). Jeżeli wszyscy Cię nie lubią to przykro mi. :grumble:
:grumble: 6 Złośliwe uwagi zachowuj dla siebie. :grumble:
:grumble: 7 Jeżeli ktoś Cię obraża, nie rób tego samego. Zgłoś Jego post albo kulturalnie odpisz mu lub Go spław. MOŻESZ GO ZNIEWAŻYĆ LECZ NIE ZNIŻAJ SIĘ DO WULGARYZMÓW. :grumble:
:grumble: 8 Nie pleć głupot ( ten punkt nie wymaga chyba komentarza ). :grumble:
:grumble: 9 Bądź towarzyski. Unikaj zamknięcia w sobie. :grumble:
:grumble: 10, Minimum 250 postów w spamie! :grumble:
REKRUTANTKA
:hail: Augustinka :hail:
PODANIA I WSZYSTKIE INNE SPRAWY DOTYCZĄCE TEGO TOPICU WYSYŁAMY NA PW MI CZYLI AUGUSTINCE!!!
JA SPRAWDZAM ZGODNOŚĆ Z REGULAMINEM I KAŻDEGO KTO TAKIE ZGŁOSZENIE NAPISZE PRZEPROWADZĘ PRZEZ PEWNE FILTRY... SPRAWDZAM:
Szata później
This post has been edited 5 times, last edit by "Augustinka" (Nov 18th 2008, 6:53pm)